AVIAddXSub

Μικρό αλλά θαυματουργό, το AVIAddXSub ενσωματώνει υπότιτλους (.srt) σε AVI αρχεία, με μια απλούστατη διαδικασία που δεν διαρκεί πάνω από 2-3 λεπτά. Ο λόγος για να το...

Kaspersky Virus Removal Tool

Η εγκατάσταση ενός Anti-virus δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κρατήσει όλους τους ιούς μακριά από τον υπολογιστή σας ακόμη και αν χρησιμοποιείτε μια από τις καλύτερες σουίτας ασφαλείας...

Avira AntiVir Personal Edition

Το Avira είναι από τα διασημότερα Free Anti-virus.Παρέχεται δωρεάν για προσωπική σας χρήση και σας εξασφαλίζει προστασία από ιούς, worms, Trojans....

FreeRIP MP3

Το FreeRIP MP3 είναι το απόλυτο πρόγραμμα για την μετατροπή της μουσικής σας συλλογής σε mp3. Σας δίνει την δυνατότητα να εξαγάγετε τα κομμάτια από το CD, και να τα μετατρέψετε σε mp3, να δώσετε τα ...

Auslogics Registry Cleaner

Το Auslogics Registry Cleaner είναι ένα γρήγορο, αποτελεσματικό και δωρεάν πρόγραμμα για τον καθαρισμό του μητρώου των Windows βοηθώντας έτσι...

Auto Gordian Knot

Το Auto Gordian Knot βρίσκεται πλέον στην 2.55 έκδοσή του, μετά από ανάπτυξη ενός χρόνου περίπου.Το AutoGK είναι ένα πρόγραμμα -όλα σε ένα- που βοηθάει το χρήστη να κάνει τις σωστές ρυθμίσεις για τη μετατροπή ενός DVD σε divx/xvid...

BurnAware Free

To BurnAware Free Edition, είναι ένα ελαφρύ, πολύ ισχυρό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα για εγγραφή CD, DVD, Blu-Ray και HD-DVD. Γράψτε εύκολα κάθε μουσικό και οπτικό αρχείο με...

Save2Pc Lite

To Save2Pc Lite είναι μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το youtube ή το Google Videο και να τα αποθηκεύσετε στο σκληρό σας σε αρχεία Avi , Mpeg ή Flv...

TeamViewer

Mε το πρόγραμμα αυτό μπορείτε πολύ εύκολα και απλά να πάρετε τον έλεγχο ενός υπολογιστή από απόσταση. Ο υπολογιστής αυτός μπορεί να είναι δικός σας ή κάποιου φίλου που χρειάζεται άμεσα την βοήθειά σας...

CDBurnerXP

Το CDBurnerXP είναι μια δωρεάν εναλλακτική λύση για την εγγραφή CD/DVD.Παρόλο που είναι ένα δωρεάν λογισμικό, αυτή η εφαρμογή προσφέρει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά. Ορισμένοι θεωρούν ότι είναι το καλύτερο δωρεάν λογισμικό εγγραφής που διατίθεται...

Panda Cloud Antivirus

Μετά απο 3 χρόνια ερευνών, η Panda προσφέρει εντελώς δωρεάν antivirus πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στην cloud αρχιτεκτονική. Σύμφωνα με την Panda, το Panda Cloud Antivirus θα εκμεταλλεύεται πλήρως την δύναμη της cloud αρχιτεκτονικής, ωστε να βρίσκει και να αναλύει...

DVD Flick

Αν ψάχνετε κάποιο πρόγραμμα για να μετατρέψετε σε DVD κάποιο από τα αγαπημένα σας αρχεία video ανεξαρτήτου format, το DVD Flick είναι μια πάρα πολύ καλή λύση.Είναι γρήγορο με συμπαθητικό interface, υποστηρίζει...


0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Γ Δ Θ Λ Π Σ

Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Wise Folder Hider 1.25

Συντάκτης: Freeware-tools.net 0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.




Το Wise Folder Hider είναι ένα δωρεάν εργαλείο απόκρυψης αρχείων/φακέλων από το σύστημα σας. Οι χρήστες του μπορούν εύκολα να κρύψουν αρχεία και φακέλους από τον σκληρό τους δίσκο άλλα και από αφαιρούμενες συσκευές με ελάχιστα κλικ.
Με το Wise Folder Hider τα δεδομένα σας δεν μπορούν να προσεγγιστούν από άλλα προγράμματα ή άλλα λειτουργικά συστήματα όπως DOS, καθώς Ο μόνος τρόπος για να αποκτηθεί πρόσβαση σε αυτά είναι η εισαγωγή του δικού σας κωδικού πρόσβασης.
Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για προσωπική χρήση στον οικιακό σας υπολογιστή και δεν συνιστάται πχ για εμπορικές ρυθμίσεις και επιχειρήσεις που σίγουρα απαιτούν αυστηρότερη εμπιστευτικότητα.

Γιατί να επιλέξετε το Wise Folder Hider

Ελεύθερη χρήση

Το Wise Foder Hider Wise Foder Hider είναι άλλη μια δωρεάν εφαρμογή απο το wisecleaner.com. Ελεύθερη χρήση, ενημέρωση και βασική τεχνική υποστήριξη.
products

Εύκολη απόκρυψη δεδομένων

Απλά με λίγα κλικ, μπορείτε να αποκρύψετε τα ευαίσθητα δεδομένα σας, όπως εμπιστευτικά έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο κτλ.
products

Διπλή προστασία κωδικού πρόσβασης

Για λόγους ασφαλείας, υπάρχει ένας διπλός μηχανισμός προστασίας με κωδικό πρόσβασης στο Wise Folder Hider. Ένα κύριο κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε σε αυτό, και ένα δευτερεύον κωδικός για να κρύψετε και να επανεμφανίσετε τα δεδομένα.
products

Υποστήριξη Drag and Drop

Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε ένα αρχείο/φάκελο σε το Wise Folder Hider. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο στα Windows 8/7/Vista και XP.
products

Υποστήριξη δεξί κλικ

Μπορείτε να κρύψετε αρχεία/φακέλους κάνοντας δεξί κλικ όταν το Wise Folder Hider είναι κλειστό. Θα είστε σε θέση να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στα αρχεία ή τους φακέλους σας μόνο όταν συνδέεστε σε στο πρόγραμμα.
products

Υποστήριξη USB Drive

Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία, το Wise Folder Hider μπορεί να κρύψει ολόκληρο το περιεχόμενο από μια αφαιρούμενη μονάδα δίσκου.
 
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7 (32 & 64 bit).
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 1.66Mb
Homepage: http://www.wisecleaner.com



Κατεβάστε από:

- -


ChromeGT Blogger Template (Red & Blue)

Συντάκτης: Freeware-tools.net 2 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.



Σχεδίαση: Temashdesignlab.com - Soratemplates.com
Περιγραφή: Το chromeGT είναι ένα δωρεάν blogger πρότυπο το οποίο θα δώσει στο blog σας μια εντυπωσιακή και επαγγελματική εμφάνιση.Διαθέτει 2 στήλες, εξαιρετικό slider, εντυπωσιακό μενού πλοήγησης, 4στήλο υποσέλιδο και διατίθεται σε 2 εκδόσεις.Η πρώτη έκδοση διαθέτει γαλάζιες και γκρι αποχρώσεις (Blue), ενώ η δεύτερη κόκκινες και γκρι (Red). Ιδανική επιλογή για κάθε τύπου τεχνολογικό blog (Games, Cars, Software reviews) και όχι μόνο...
Σχετικά Βοηθήματα: Κλικ εδώ

ChromeGT Blue:


ChromeGT Red:


Process Explorer 15.22

Συντάκτης: Freeware-tools.net 1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.




Το Process Explorer είναι μια μικρή δωρεάν εφαρμογή παρόμοια με τον Task Manager των windows άλλα πιο εξειδικευμένη.
Η εφαρμογή είναι Portable (δεν απαιτεί εγκατάσταση) και αναλαμβάνει να σας ενημερώνει για τα προγράμματα που εκτελούνται τη συγκεκριμένη στιγμή καθώς και τα στοιχεία DLL που χρησιμοποιούν.
Αποκτήστε τον έλεγχο των ενεργών στοιχείων του συστήματος σας, δείτε τι πόρους καταναλώνει ατομικά κάθε εφαρμογή, συλλέξτε εύκολα πληροφορίες για κάθε διεργασία (δεξί κλικ --> search online), ανιχνεύστε διεργασίες που αφορούν κακόβουλες εφαρμογές, μέσα από ένα πολύ πρακτικό και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 1.09Mb
Homepage: http://technet.microsoft.com



Κατεβάστε από:

- -


Puran Utilities 1.0.2

Συντάκτης: Freeware-tools.net 0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.

Puran Utilities 1.0.2


Το Puran Utilities είναι μια δωρεάν σουίτα εφαρμογών με περισσότερα από 20 εργαλεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή απόδοση του συστήματος σας και όχι μόνο...
Πιο συγκεκριμένα οι ενσωματωμένες εφαρμογές του Puran Utilities αναλαμβάνουν να:
  • Disk Check: Σας βοηθά να διορθώσετε τα λάθη και να ανακτήσετε κατεστραμμένους τομείς στον σκληρό σας δίσκο.
  • Uninstaller: Σας βοηθά στην απεγκατάσταση του λογισμικού που δεν χρειάζεστε ή που αδυνατείτε να απεγκαταστήσετε με τον uninstaller των windows.
  • Puran Startup Manager: Σας βοηθά να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε στοιχεία εκκινούν με τα Windows. Βοηθά την απόφασή σας σε διάφορες μορφές.
  • Puran Service: Σας βοηθά να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες των Windows
  • Puran Disk Cleaner: Σας βοηθά να βρείτε και να διαγράψετε άχρηστα αρχεία από τον υπολογιστή σας.
  • Puran Delete Empty Folders: Σας βοηθά να διαγράψει κενούς φακέλους από το σύστημά σας. Εξαιρετικά γρήγορο.
  • Fix Shortcuts: Σας βοηθά να διορθώσετε αυτόματα ή να διαγράψετε "σπασμένες" συντομεύσεις.
  • Puran Registry Cleaner: Σας βοηθά να καθαρίσετε μητρώου των Windows για την καλύτερη απόδοση του υπολογιστή σας.
  • Puran Registry Defrag: Σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε το μητρώο των Windows για την καλύτερη απόδοση του υπολογιστή σας.
  • Puran Defrag: Σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε αυτόματα τον σκληρό δίσκους σας, για την καλύτερη απόδοση του υπολογιστή σας.
  • Puran Duplicate File Finder: Σας βοηθά να βρείτε τα διπλά αρχεία στον υπολογιστή σας. Ιδιαίτερα προσαρμόσιμο και εξαιρετικά γρήγορο.
  • Data Recovery: Σας βοηθά να ανακτήσετε τα δεδομένα από κατεστραμμένα οπτικά μέσα, όπως γδαρμένα DVD, VCD, BLU Rays κλπ.
  • Gaming PC: Σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον παιχνιδιών στον υπολογιστή σας.
  • Permanent Delete: Σας βοηθά να διαγράψετε μόνιμα τα αρχεία σας έτσι ώστε να μην μπορούν να ανακτηθούν από οποιοδήποτε λογισμικό.
  • Puran Shutdown Timer: Σας βοηθά να προγραμματίσετε τον τερματισμό λειτουργίας του υπολογιστή σας. Πολλές επιλογές προγραμματισμού διαθέσιμες.
  • Splitter: Σας βοηθά να τεμαχίσετε οποιοδήποτε αρχείο σε κομμάτια μεγέθους της επιλογής σας.
  • Delete History Helps: Σας βοηθά να διαγράψετε το ιστορικό και άλλα δεδομένα από διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Web browsers.
  • Batch Fix: Σας βοηθά να κρατήσει αυτόματα το σύστημά σας καθαρό και χωρίς σφάλματα εκτελώντας συγκεκριμένες εφαρμογές βελτιστοποίησης.
  • Maintenance Wizard: Σας βοηθά να εκτελέσετε επιλεγμένες εφαρμογές με προκαθορισμένη σειρά για την καλύτερη απόδοση του υπολογιστή σας.
  • System Information: Σας βοηθά να συλλέξετε πλήθος πληροφοριών για όλα τα επιμέρους τμήματα του συστήματός σας. (Hardware, λογισμικό κ.α.)
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7/8.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 8.81Mb
Homepage: http://www.puransoftware.com



Κατεβάστε από:

- -


IPNetInfo 1.40

Συντάκτης: Freeware-tools.net 0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.




Το IPNetInfo είναι ένα μικρό δωρεάν πρόγραμμα της Nirsoft με το οποίο μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα κάθε διαθέσιμη πληροφορία για μια διεύθυνση IP, όπως τον ιδιοκτήτη της διεύθυνσης, τη χώρα, διεύθυνση, τηλέφωνο, fax, email κ.α.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε την διεύθυνση IP που σας ενδιαφέρει και το πρόγραμμα θα σας δώσει τις διαθέσιμες πληροφορίες.Οι πληροφορίες των IP διευθύνσεων ανακτούνται από τον τους whois server των ARIN, RIPE, APNIC, LACNIC ή AfriNIC.
Με το IPNetInfo μπορείτε επίσης να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με την προέλευση αυτόκλητων email, αντιγράφοντας απλά τις κεφαλίδες των μηνυμάτων στο πρόγραμμα.Σχετικές πληροφορίες για την αντιγραφή κεφαλίδων από διάφορους e-mail client μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
Για την αντιγραφή κεφαλίδων από το Gmail ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
  • Συνδεθείτε στο Gmail λογαριασμό σας.
  • Ανοίξτε το μήνυμα από το οποίο θέλετε να αντιγράψετε την κεφαλίδα.
  • Κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στην επιλογή Απάντηση, στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του μηνύματος.
  • Επιλέξτε Προβολή πρωτοτύπου
Οι πλήρεις κεφαλίδες θα εμφανίζονται σε ένα νέο παράθυρο.
Υπενθύμιση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιγράψει και να επικολλήσει όλο το κείμενο από τις κεφαλίδες των μηνυμάτων στην έκθεσή σας.
Το IPNetInfo διατίθεται σε εγκαταστάσιμη άλλα και σε Portable έκδοση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε την Ελληνική μετάφραση του προγράμματος προσθέτοντας το αρχείο "ipnetinfo_lng" στον φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος (Εμπεριέχεται στο αρχείο Rar που θα κατεβάσετε).
Συμβατό με: Windows 98/2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 116Kb
Homepage: http://www.nirsoft.net



Κατεβάστε από:

- -


 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.