Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Sygate Personal Firewall Free v5.6.2808


28.2.09 | ,




Το Sygate Personal Firewall είναι κάτι περισσότερο από ένα προηγμένο, φιλικό προς τον χρήστη τείχος προστασίας . Είναι ένα αμφίδρομο αμυντικό σύστημα παρείσφρησης.Εξασφαλίζει ότι ο προσωπικός σας υπολογιστής προστατεύεται εντελώς από τους κακόβουλους «χάκερ» και άλλους εισβολείς αποτρέποντας την αναρμόδια πρόσβαση από τον υπολογιστή σας σε ένα δίκτυο. Στην ουσία, το Sygate καθιστά τις προστατευμένες μηχανές σας αόρατες στον εξωτερικό κόσμο. Πολιτικές σχετικά με τις εφαρμογές, τις εμπιστευομενες διευθύνσεις IP, τα πρωτόκολλα και το σχεδιασμό μπορούν να προσαρμοστούν για να υποστηρίξουν και να εξασφαλίσουν οποιεσδήποτε διαμορφώσεις δικτύων ή απαιτήσεις.Προστατεύει τον υπολογιστή σας ενεργά να ψάχνοντας εχθρικούς εισβολείς και Trojan horses. Εάν μια προσπάθεια παρείσφρησης εμφανίζεται, την ανιχνεύει σε πραγματικό χρόνο, εμποδίζοντας την εξ ορισμού, ειδοποιείστε αμέσως και,με την έγκρισή σας, η σύνδεση με το Διαδίκτυο σας ρυθμίζεται για να απαγορεύσει τις περαιτέρω επιθέσεις.
Συμβατό με όλες τις εκδόσεις των windows.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 2mb


Rapidshare Link: Click To Download The File
Mediafire Link: Click To Download The File
Softpedia Link: Click To Download The File


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.