Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Spyware Terminator 2012 (3.0.0.61)


7.3.09 | ,




Ένα πρόγραμμα προστασίας από τα spyware είναι το Spyware Terminator.Πρόκειται για μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, η οποία θα σας παρέχει προστασία και μέσα από τακτικούς ελέγχους και σε πραγματικό χρόνο. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Spyware Terminator είναι ότι διατίθεται εντελώς δωρεάν και το περιβάλλον του, είναι αρκετά εύχρηστο και δεν θα δυσκολέψει ιδιαίτερα ακόμα και τους αρχάριους χρήστες.
Με ενεργή ασπίδα προστασίας στο διαδίκτυο και για ότι πάει να εγκατασταθεί ή να αλλάξει στον υπολογιστή μας, με αυτόματες και χειροκίνητες ενημερώσεις, με νέο περιβάλλον, προγραμματισμό ελέγχου και έλεγχο των σελίδων που πάμε να επισκεφτούμε, το Τerminator μας προστατεύει σε μεγάλο βαθμό σε όλα τα επίπεδα.Συνιστάται η εγκατάστασή του, χωρίς τo Web Security Guard ενώ θα πρέπει να είστε online κατά την εγκατάσταση.
Συμβατό με: Windows 98/2000,Me/ Xp/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 0.78mb (Online installer)
Homepage: http://www.pcrx.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.