Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

A-squared Free Version 4.5.27


12.3.09 | ,




Χρήσιμο συμπλήρωμα για κάθε antivirus, που μπορεί να ανιχνεύσει απειλές όπως spywares, dailers, trojans και Worms, όπου υστερούν οι εφαρμογές αντιμετώπισης ιών και κάποιες σουίτες ασφαλείας.
Η εμφάνισή του είναι πραγματικά υπέροχη και είναι πολύ εύχρηστο ακόμη και για αρχάριους! Έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε την ταχύτητα της σάρωσης! Quick scan= Σαρώνει τα ενεργά προγράμματα και άλλες περιοχές του υπολογιστή σας, όπως ο φάκελος όπου τοποθετούνται τα προσωρινά αρχεία και τα cookies!
Smart scan= Σαρώνει μόνο τους σημαντικούς φακέλους του υπολογιστή σας.
Deep scan= Σαρώνει όλους τους φακέλους των σκληρών σας δίσκων εις βάθος!
Όταν το πρόγραμμα βρει κάτι επικίνδυνο, μπορείτε να δράσετε με δύο διαφορετικούς τρόπους: 1) Να διαγράψετε το μολυσμένο αρχείο ή ότι άλλο μπορεί να είναι και 2) να το βάλετε σε καραντίνα. Δηλαδή να το βάλετε σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος του δίσκου σας και να προσπαθήσει μετά το πρόγραμμα να βρεί κάποια λύση για να το "γιατρέψει".
Όταν εσείς ενημερώνετε το πρόγραμμα, αυτό δεν ενημερώνετε μόνο για το νέο κακόβουλο λογισμικό που ίσως απειλήσει τον υπολογιστή σας, ενημερώνετε και για νέα προγράμματα της εταιρίας a-squared. (Π.χ. a-squared anti-Malware released)
H έκδοση 4.5.27 που θα βρείτε εδώ είναι η τελευταία δωρεάν έκδοση του προγράμματος μιας και πλέον η εφαρμογή διατίθεται επί πληρωμή με την ονομασία "Emsisoft Anti-Malware".
Συμβατό με: Windows 98/ME/NT/2000/XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 82.40mb
Homepage: http://www.emsisoft.com


Κατεβάστε από:

-


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.