Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

MediaMonkey 4.0.3.1476


13.4.09 | ,

MediaMonkey


Το MediaMonkey είναι ένας διαχειριστής μουσικών αρχείων με πολλά χαρακτηριστικά και εργαλεία. Εκτός όμως από τις λειτουργίες διαχείρισης, διαθέτει πολλές ακόμη που του επιτρέπουν να αναλάβει το ρόλο Scanner, Player, Encoder, Decoder, Converter, Grabber, Tagger, Renamer, Playlister, Locator, Cacher κ.λπ. Διαθέτει μια πολύ ισχυρή μηχανή ανίχνευσης όλων των μουσικών αρχείων, όπως και έναν ενσωματωμένο player και Encoder/Decoder. Επιπρόσθετα το MediaMonkey μπορεί να μετατρέψει τα μουσικά αρχεία σας σε διάφορα formats, αλλά και να εξάγει μουσικά κομμάτια από κάποιο CD. Στα υπόλοιπα εργαλεία του συγκαταλέγονται ένας μετονομαστής αρχείων, ένας επεξεργαστής ID tag και ένα σύστημα προσωρινής αποθήκευσης το οποίο συγκρατεί προσωρινά τραγούδια προερχόμενα από μετακινούμενα μέσα αποθήκευσης και τέλος, εγγενής υποστήριξη CDDB επαγγελματία.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Free έκδοση ή αν θελήσετε να κάνετε upgrate αγοράζοντας την έκδοση "Gold"
Συμβατό με: Όλες τις εκδόσεις των Windows
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 14.12mb
Homepage: http://www.mediamonkey.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημήτρης είπε...

Όλα τα λεφτά αυτό το πρόγραμμα με έχει βολέψει αφάνταστα

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.