Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Miro 3.5.1 - [Greek]


16.5.11 | , ,




To Miro (πρώην democracy player) είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και podcast client , με λίγα λόγια η διαδικτυακή σας τηλεόραση . Μπορεί να αναπαράγει σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο βίντεο και προσφέρει 6.000 δωρεάν τηλεοπτικά σόου και video podcasts.
Επίσης το Miro κάνει το BitTorrent RSS πανεύκολο , όταν ένα νέο επεισόδιο είναι διαθέσιμο το Miro το κατεβάζει αυτόματα για εσάς και είναι έτοιμο για να το παρακολουθήσετε.
Ένα ακόμα ατού είναι η δυνατότητα αναζήτησης και κατεβάσματος βίντεο απο πολλούς παροχείς βίντεο όπως YouTube, Google Video, Blip κ.α .
Μπορείς να αποθηκεύσεις έναν όρο αναζήτησης και να λαμβάνεις νέα βίντεο καθώς αναρτούνται στο διαδίκτυο. Με την νέα υποστήριξη HD (απο το Youtube) η ποιότητα μπορεί να είναι απίστευτη 8-) .
Έχει πανέμορφη διεπαφή (interface) σχεδιασμένη για βίντεο Υψηλής Ευκρίνειας (HD)
Αφού το Miro κατεβάζει τα περισσότερα βίντεο , μπορείς να πάρεις μαζί σου τα σόου ακόμα και σε ένα αεροπλάνο.
Το Miro είναι 100% δωρεάν και ανοιχτού κώδικα υπό την GNU GPL v2 , αναπτύσσεται από έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό και εθελοντές από όλο τον κόσμο.

Χρήση Miro:
Ανοίγουμε το Miro (e1) και αριστερά έχουμε την sidebar απο την οποία γίνεται η περιήγηση στα διάφορα μέρη του προγράμματός (βιντεοθήκη, λίστα καναλιών κτλ) και δεξιά βλέπουμε το περιεχόμενα της κάθε ενότητας στην οποία έχουμε μεταβεί.

Όταν ανοίγουμε το Miro βρισκόμαστε στην ενότητα Miro Guide (e1) , όπως λέει και η λέξη είναι ο οδηγός μας!
Από αυτήν την ενότητα μπορούμε να αναζητήσουμε κανάλια στα οποία μπορούμε γίνουμε συνδρομητές ή να παρακολουθήσουμε βίντεο.
Όπως βλέπετε, μπορούμε να αναζητήσουμε κανάλια εκτός απο την τυπική αναζήτηση ανάλογα με το είδος τους (genres) π.χ activism,sports,linux,science,humor κτλ κτλ , σε τι γλώσσα είναι, το πόσο διάσημα είναι (Most Popular) , αν έχει βίντεο Υψηλής Ευκρίνειας (HD).


Στο Video Search (e2) μπορούμε να ψάξουμε βίντεο απο πολλές υπηρεσίες (youtube, google video, mininova,bliptv κ.α) και επίσης μπορούμε να αποθηκεύσουμε τον όρο αναζήτησης ως ροή(feed) π.χ αν αναζητήσω βίντεο με τον όρο "learn guitar" και τον αποθηκεύσω ως ροή, κάθε φορά που θα αναρτούνται βίντεο με την ετικέτα (tag) "learn guitar" θα κατεβαίνουν αυτόματα !


Ρύθμιση καναλιών/ροών
Μπορεί σε κάποια κανάλια/ροές που γίνομαι συνδρομητής μπορεί να μην θέλω να κατεβαίνουν όλα τα καινούρια βίντεο και να διαλέγω εγώ τι θέλω να κατεβάσω, αυτό γίνεται εύκολα. Μεταβαίνουμε στην ροή/κανάλι (απο την sidebar) που θέλουμε να ρυθμίσουμε και έχουμε τρεις επιλογές
1) να κατεβαίνουν αυτόματα όλα τα νέα βίντεο (New)
2)να μην κατεβαίνουν αυτόματα (Οff) , σε αυτήν την περίπτωση (Οff), αν θέλουμε να κατεβάσουμε κάποιο βίντεο το διαλέγουμε και κάνουμε κλικ στο download.
3)να κατέβουν όλα τα βίντεο του καναλιού (All).
Επίσης μπορώ να ρυθμίσω περισσότερα πράγματα για κάθε ροή/κανάλι ξεχωριστά πηγαίνοντας στο "Settings" . Π.χ μπορώ να ρυθμίσω τα βίντεο αυτής της ροής/καναλιού να μην λήγουν (Auto-Expire Videos > Never) ή να λήγουν σε όσες μέρες διαλέξω.


Τα βίντεο βρίσκονται στην ενότητα Videos απο όπου μπορείτε να τα δείτε , να τα διαγράψετε , να τα μοιραστείτε, να τα προσθέσετε στη λίστα αναπαραγωγής κ.α. Κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε ένα βίντεο εμφανίζονται αρκετές επιλογές (e4) . Στην εικόνα e4 βλέπουμε ένα βίντεο το οποίο λέει "expire in 3 days", αυτό γίνεται αυτόματα για να μήν γεμίζει ο δίσκος , τα βίντεο λήγουν σε 6 μέρες αφότου τα παρακολουθήσαμε (για να αλλάξουμε την "ημερομηνία λήξης" , δείτε "Ρύθμιση καναλιών ροών" ή πηγαίνετε Video > Options > Diskspace (απο το μενού)) . Αν θέλω να το κρατήσω πατάω Keep , αν θέλω να το διαγράψω Remove. Επίσης βλέπουμε στην sidebar πως δίπλα απο τα Videos και τα διάφορα κανάλια/ροές έχει μια πράσινη "φούσκα" και έναν αριθμό χ . Αυτό μας δείχνει πως δεν έχουμε δει χ βίντεο. Επίσης σίγουρα θα βλέπετε μερικές ροές να έχουν μια γαλάζια "φούσκα" και έναν αριθμό χ, οποίος φανερώνει πως χ νέα βίντεο προστέθηκαν στην ροή.


Την πρόοδο των βίντεο που κατεβαίνουν μπορείτε να την δείτε στο Downloads.


Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε το περιβάλλον αναπαραγωγής βίντεο.
Δυστυχώς η ευτυχώς όταν αναπαράγεται ένα βίντεο δέν μπορείς να μεταβείς στο κυρίως πρόγραμμα. Αν θέλετε να κλείσετε το βίντεο που παρακολουθείτε πατήστε απλά το στοπ,αν θέλετε να μεταβείτε στο κυρίως πρόγραμμα καθώς αναπαράγεται το βίντεο ,πατήστε "Pop-Out", το οποίο θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με το βίντεο το οποίο αναπαράγεται.


Ρύθμιση Miro
Έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε το miro για καλύτερη λειτουργικότητα πηγαίνοντας Video > Options (από το μενού, το οποίο υπάρχει πλέον και στα Ελληνικά)
Πηγή: http://forum.ubuntu-gr.org

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:


Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 37.84Mb
Homepage: http://www.getmiro.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.