Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

GOM Player 2.1.21.4846


25.2.09 | ,




Ένας πραγματικά εντυπωσιακός σε δυνατότητες, χωρίς κόστος και υπό συνεχή εξέλιξη Media Player. Υποστηρίζει τα διαδεδομένα πρότυπα Avi, Mpg, Mpeg, Dat, Wmv, Asf, Asx, καθώς και πολυκάναλο ήχο 5.1. Διατίθεται με ενσωματωμένους codecs για διαχείριση ήχου και βίντεο και περιλαμβάνει codecs για XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 και άλλους ακόμα.
Βασικό πλεονέκτημά του, η πατενταρισμένη δυνατότητά του να αναπαράγει ημιτελή ή κατεστραμμένα αρχεία AVI, παραλείποντας όσα frames απαιτούνται. Μπορεί έτσι να χρησιμοποιηθεί για να παίξει κλειδωμένα ή μερικώς κατεβασμένα αρχεία από το Διαδίκτυο.
Η δε υποστήριξή του για υπότιτλους είναι υποδειγματική, αφού μπορεί να διαβάζει αρχεία τύπου Smi, Srt, Rt και Sub. Επιπλέον, επιτρέπει στο χρήστη να καθορίσει περιθώρια, θέση, μέγεθος υπότιτλων και να αναπαράγει ASF αρχεία με υπότιτλους. Επίσης, επιτρέπει το συγχρονισμό υπότιτλων και βίντεο, σε περίπτωση που παρατηρήσουμε διαφορά χρονισμού.
Αλλα χαρακτηριστικά του GOM Player είναι η δυνατότητα σύλληψης οθόνης και ρυθμίσεις για φωτεινότητα, αντίθεση και κορεσμό, καθώς και φίλτρα οξύτητας και θορύβου. Διαθέτει ισοσταθμιστή, δυνατότητα επανάληψης τμήματος ενός βίντεο, playlist, skins, προηγμένες επιλογές εγκατάστασης, (Normal Mode, High-Quality Display, TV-Output Mode), υποστήριξη Unicode και πολλά άλλα. Στα αρνητικά πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν αναπαράγει VOB αρχεία, τουλάχιστον χωρίς εξωτερικά φίλτρα.
Συμβατό με: Windows 98SE, Me, 2000, XP, 2003 , Vista , 7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 5.86Mb
Release Date: November 05, 2009

Rapidshare Link: Click To Download The File
Mediafire Link: Click To Download The File
Homepage Link: Click To D/l From Homepage


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.