Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

K-Lite Codec Pack


25.2.09 | ,




Το K-Lite Codec Pack είναι μια συλλογή από codecs, αλλά και φίλτρα DirectShow και χρήσιμα εργαλεία για τη βελτίωση της... πολυμεσικής εμπειρίας. Τα δύο στοιχεία του K-Lite που το κάνουν να ξεχωρίζει από αντίστοιχες λύσεις είναι, πρώτον, η περιεκτική συλλογή codecs που προσφέρει και, δεύτερον, η ευκολία με την οποία μπορείτε να το εγκαταστήσετε και να παίξετε με τα εργαλεία του. Με τα codecs που περιλαμβάνει, θα πρέπει να μπορείτε να παίξετε κατά 99.9% όλα τα δημοφιλή είδη αρχείων βίντεο και ήχου καθώς και άλλα πολύ πιο σπάνια.
Η συλλογή αναβαθμίζεται συνεχώς και είναι δοκιμασμένη ώστε να μην περιέχει προβληματικά codecs και εργαλεία. Η εγκατάστασή του K-Lite είναι ιδιαίτερα εύκολη και το κυριότερο προσαρμόσιμη, επιτρέποντας στο χρήστη να επιλέξει ποια ακριβώς στοιχεία θέλει να εγκαταστήσει, ενώ η απεγκατάσταση δεν αφήνει τον συνήθη... συρφετό άσχετων αρχείων στο δίσκο σας. Μια ιδιαίτερα χρήσιμη δυνατότητα του πακέτου είναι ότι μπορεί να εντοπίζει τα προβληματικά codecs και φίλτρα που υπάρχουν στο σύστημα σας και να τα αφαιρεί αυτόματα κατά την εγκατάσταση.
Υπάρχουν τρεις εκδόσεις του K-Lite, η Basic, Standard και Full. Η πρώτη περιέχει μόνο τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή τα codecs για τα δύο πιο δημοφιλή είδη αρχείων βίντεο, τα DivX και XviD. Η Standard περιέχει ακόμα περισσότερα codecs που "παίζουν" τα γνωστότερα είδη αρχείων. Τέλος, η Full, έχει όλα τα codecs μαζί με υποστήριξη κωδικοποίησης και απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τη δημιουργία και επεξεργασία βίντεο. Μια τυπική εγκατάσταση της Full έκδοσης χωρίς αλλαγές στις επιλογές των codecs απαιτεί περί τα 60 ΜΒ χώρου στο δίσκο.


Κατεβάστε από:


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.